Absolventi 2022

Salutare! Cu mult entuziasm m-am decis ca de anul acesta să ofer servicii pentru absolvenți. înainte de toate, dacă nu ați apucat să vizitați secțiunea "Despre mine", eu sunt George, povestitor prin imagini a diferitelor evenimente și momente din viață. Dacă ar trebui să mă descriu folosind un singur cuvânt, cred că cel mai potrivit ar fi, sensibil. Am ales ca drum fotografia și tot ceea ce ține de aceasta. Îmi plac oamenii frumoși, sinceri și respectuoși.

Oferta mea este simplă și accentul îl pun pe fotografiile în sine. Numarul de locuri este LIMITAT pentru ca vreau sa ma ocup de fiecare personal.

"Doar fotografii"

- 2 ședințe individuale în locații diferite
- 1 ședință de grup
- Selecție și post procesare fotografii
- Livrare digitală pe platformă dedicată

Preț: 100 LEI

"Album"

- 2 ședințe individuale în locații diferite
- 1 ședință de grup
- Selecție și post procesare fotografii
- Livrare digitală pe platformă dedicată
- Retușare fotografii album
- Album 25x38 cm (deschis)

Preț: 250 lei

"Vreau album mare!"

- 2 ședințe individuale în locații diferite
- 1 ședință de grup
- Selecție și post procesare fotografii
- Livrare digitală pe platformă dedicată
- Retușare fotografii album
- Album 30x40 cm (deschis)

Preț: 300 lei

Informații despre oferte și exemple

Despre ședința individuală

Ședința individuală se realizează în locație aleasă de comun acord. Nu exista limită pentru deplasare însa sfatul meu e ca aceasta să se realizeze relativ aproape.
Pentru niste portrete reușite nu e nevoie de cele mai "exotice" locații. Fundalul rezultă ușor blurat, iar unghiul de cuprindere este destul de mic asftel încat nu reiese foarte bine locația. Voi sunteți importanți și trebuie să ieșiți bine, nu locația.

Despre ședința de grup

Ședința de grup de regulă se realizează la liceu cu sau fără profesori. Realizam câteva fotografii clasice și altele mai creative începând cu tot grupul, până la fotografii a cate doi.

Despre Albume

în cazul ofertei ce conține album, fotografiile din acesta sunt retușate la nivel de piele.
Designul este discutabil (cu sau fară dedicații, tipul colajelor, culori ș.a.m.d).

Câte fotografii primesc?

Stilul meu se bazează pe calitate, nu cantitate. În urma unei sesiuni, fiecare din voi v-a primit între 50-100 fotografii.

Când primesc fotografiile?

Din păcate nu există un răspuns exact, deoarece unele luni ale anului sunt mai aglomerate. Timpul de predare al fotografiilor poate să fie de câteva săptămâni până la două luni sau în unele cazuri mai mult.
Albumele se realizează după selecția și post procesarea fotografiilor și deasemenea poate dura de la câteva zile până la câteva săptămâni.

Cum primesc fotografiile?

Fotografiile se livrează online, pe o platformă dedicată, disponibile în două variante de calitate (rezoluție înaltă sau rezoluție web ideale pentru postare în mediul online). Se pot descărca de pe orice dispozitiv și sunt disponibile aproximativ un an. Galeria este privată și protejată de o parola. Fiecare clasă primește o astfel de galerie, iar fotografiile sunt sortate per elevi.


Sesiune foto (click pe fiecare)


Colaje

Pagină individuală Denisa

Pagină individuală Timea


Album printat

Copertă față

Copertă spate

Pagină profesori

Pagină individuală

Fotografie grup